Felhasználási feltételek

A onvideo.hu (továbbiakban: Üzemeletető) és ön (továbbiakban: Felhasználó) közt létrejövő szerződés.
Az Üzemeltető fenntartja a jogot, hogy jelen szerződést bármikor, előzetes bejelentés nélkül szabadon módosíthassa.
Az oldal használatával ön kijelenti, hogy elfogadta a felhasználási feltételeket.

Regisztráció
A szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy regisztrációkat indoklás nélkül visszautasítson, vagy bármikor visszavonjon.
Az szolgáltató fenntartja a jogot a regisztrált e-mail-re való, közérdekű, vagy marketing célú információk, felhívások és egyéb üzenetek küldésére.

Felhasználók által közzétett tartalmak
Az Üzemeltető fenntartja a jogot a felhasználók által beküldött bármilyen célú felhasználására..

A felelősség kizárása
A szolgáltató nem vállal semmilyen felelősséget a honlapon szolgáltatott információkkal, tartalmakkal, termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatban, különösen a harmadik féltől beszerzett információkra, tartalmakra, termékekre és szolgáltatásokra nézve. A honlap használatával Ön elismeri, hogy azt csak és kizárólag saját felelősségére teszi. A szolgáltató nem vállal semmilyen felelősséget az Ön számítógépén vagy egyéb vonatkozásban keletkezett/elszenvedett károkért a honlap használatával kapcsolatban. A szolgáltató kizár minden felelősséget, amely a program letöltéséből, esetleges hibájából, illetve az Ön számítógépén futó programmal való összeegyeztethetetlensége, vagy bármely internetes vírus miatt következik be.

Kitiltás
A weboldalon bizonyos funkciók csak regisztrációt követően vehetők igénybe. A igénybe vett funkciók nem megfelelő használata az oldalról kitiltást vonhat maga után.

Adatvédelem
A regisztráció során szükséges igazi, létező, élő e-mail cím megadása!

Szerzői jogok
A Felhasználó ezúton kijelenti és szavatolja, hogy amennyiben a onvideo.hu használata során a honlapra bármilyen jellegű szerzői jogvédelem alatt álló művet hozzáférhetővé tesz, ezen művek tekintetében a felhasználási jogokkal rendelkezik. A szerzői művek felhasználásának jogosságáért, a szerzők, illetve egyéb jogosultak felé a szerzői vagy egyéb jogcímen felmerülő díjak mindenkori megfizetéséért kizárólag a Felhasználót terheli felelősség.

arrow_drop_up

ÚGY TŰNIK
HIRDETÉSBLOKKOLÓVAL TILTOTTAD LE
A REKLÁMOK MEGJELENÍTÉSÉT.
A hirdetések teszik lehetővé, hogy oldalunkat üzemeltetni tudjuk. Ha szeretnéd, hogy ez továbbra is így maradjon, kérjük kapcsold ki a hirdetésblokkolót!