Felhasználási feltételek - Adatvédelem

A onvideo.hu (továbbiakban: Üzemeletető) és ön (továbbiakban: Felhasználó) közt létrejövő szerződés.

Az Üzemeltető fenntartja a jogot, hogy jelen szerződést bármikor, előzetes bejelentés nélkül szabadon módosíthassa.

Az oldal használatával ön kijelenti, hogy elfogadta a felhasználási feltételeket.

Regisztráció

A szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy regisztrációkat indoklás nélkül visszautasítson, vagy bármikor visszavonjon.

Az szolgáltató fenntartja a jogot a regisztrált e-mail-re való, közérdekű, vagy marketing célú információk, felhívások és egyéb üzenetek küldésére.

Felhasználók által közzétett tartalmak

Az Üzemeltető fenntartja a jogot a felhasználók által beküldött bármilyen célú felhasználására..

A felelősség kizárása

A szolgáltató nem vállal semmilyen felelősséget a honlapon szolgáltatott információkkal, tartalmakkal, termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatban, különösen a harmadik féltől beszerzett információkra, tartalmakra, termékekre és szolgáltatásokra nézve. A honlap használatával Ön elismeri, hogy azt csak és kizárólag saját felelősségére teszi. A szolgáltató nem vállal semmilyen felelősséget az Ön számítógépén vagy egyéb vonatkozásban keletkezett/elszenvedett károkért a honlap használatával kapcsolatban. A szolgáltató kizár minden felelősséget, amely a program letöltéséből, esetleges hibájából, illetve az Ön számítógépén futó programmal való összeegyeztethetetlensége, vagy bármely internetes vírus miatt következik be.

Kitiltás

A weboldalon bizonyos funkciók csak regisztrációt követően vehetők igénybe. A igénybe vett funkciók nem megfelelő használata az oldalról kitiltást vonhat maga után.

Adatvédelem

E-mail címeket nem adunk ki senkinek, csak azonosítás céljából használjuk.

Szerzői jogok

A Felhasználó ezúton kijelenti és szavatolja, hogy amennyiben a onvideo.hu használata során a honlapra bármilyen jellegű szerzői jogvédelem alatt álló művet hozzáférhetővé tesz, ezen művek tekintetében a felhasználási jogokkal rendelkezik. A szerzői művek felhasználásának jogosságáért, a szerzők, illetve egyéb jogosultak felé a szerzői vagy egyéb jogcímen felmerülő díjak mindenkori megfizetéséért kizárólag a Felhasználót terheli felelősség.

 

Az onvideo szervereit szolgáltatók:

Websupport Magyarország Kft.

H-1132 Budapest

Victor Hugo u. 18-22.

+36 1 700 2323

 

Tárhely.Eu Kft.

+36 1 789-2-789

1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.

tarhely.eu

 

 

 

 


arrow_drop_up