SZABADOS ÁGI, RTL KLUB HIRADÓ ✖️Villámkérdések⚡️✖️SZÁNTÓ PÉTER

  • Szabados Ági fiatal kora ellenére már az RTL Klub hétvégi híradójának műsorvezetője. Három éve elindította a Nincs időm olvasni kihívást, melyben már több mint tízezer ember alkot egy közösséget az élet egyik legizgalmasabb hobbija körül. Számomra az eddigi egyik leginspiratívabb beszélgetés a csatorna életében. Ajánlom nektek és feltétlen csatlakozzatok Ági csoportjába is: www.facebook.com/groups/nincsidomolvasnikihivas
    * 1:23: Mit tanácsoltak neki a szülei? Hogy mindig legyen kedve a munkához és legyen alázatos.
    * 3:07: Mit tanácsolna a 20 éves önmagának? Vállon veregetné magát, hogy így tovább, még akkor is, hogyha voltak nehéz pillanatok, de azok valahova vezettek.
    * 4:06: Ági kitartását a szerencsének köszönheti elmondása alapján, mivel az utolsó utáni pontban mindig jött valami.
    * 5:09: Mik voltak a főbb döntési pontjai abban, hogy oda jutott, ahol ma tart. Az első, hogy sokáig ingyen dolgozott a szegedi televíziónak, hogy megtanulja a szakmát és alulról egyre feljebb jusson. Majd amikor a Sportklubhoz jelentkezett.
    * 7:16: Vannak furcsa dolgok amik történnek Ágival és cikinek érzi? Hogy nagyon infantilis maradt és tud gyerek lenni. Meg lyukaskezű, mint Chandler a Jóbarátokban. De ezt szereti is magában.
    * 8:23: És ami zavarta, de meg tudta változtatni. Késős volt nagyon, de ezen tudott változtatni.
    * 9:04: Milyen idézet/gondolat mentén éli Ági az életét? Magánéletre: "Ha madarat szeretsz, égbolt legyél, ne kalitka" Szabó T. Anna. Egy inspiráló könyv az életéből, Edith Eva Eger, A döntés. Ennek az utolsó mondata, hogy “Drágám, dönthetsz úgy, hogy szabad leszel."
    * 9:52: Miben változott meg a nézete az elmúlt években. Pont az előző idézetek kapcsán változott meg a véleménye. Régen sokkal inkább befelé fordult Ági és bezárt. Valamint a maximalizmusát igyekszik finomítani.
    * 10:17: Van-e olyan tanács, amit hall a világban és szerinte baromság? Ági szerint a környezetvédelemmel kapcsolatos dolgok.
    * 11:11: Mi az amiben Ági hisz, de nehezen tudja bizonyítani. Egyértelműen az, hogy igenis mindenki tud találni időt az olvasásra. A másik pedig, hogy hiszi, be lehet vonzani a dolgokat. Valamint az önfejlesztés: legyen szó csoportos foglalkozásról, pszichológusról vagy kineziológusról, magunkkal érdemes és kell is foglalkoznunk.
    * 12:24: Habár félreérthető volt a kérdés, hogy mitől jön izgalomba Ági, de a munkája egyértelműen ide sorolható és sok apróság, egy film akár, aminek örülni tud.
    * 12:32: Milyen szenvedélyeknek él, amikor nem dolgozik. Az olvasás. A csoportjával foglalkozni is szenvedély.
    * 13:05: Kedvenc kudarc. Amikor kirúgták Szegeden a hírolvasó pozícióból, azt nagyon nehezen dolgozta fel, de mégis utólag nagyon jól jött a szakmai fejlődése szempontjából. A másik ilyen dolog az igazságtalanság, amit nem tűr meg az életében Ági.
    * 14:15: A könyv, amit a legtöbbet ajándékoz a Nincs időm olvasni kihívás megálmodója, az a Márai Sándor - Az Igazi.
    * 15:16: Élete legjobb befektetése önmagának a fejlesztése volt. Amikor nem vették fel államira, megkereste külömböző munkákkal a pénzt a tandíjra. A másik ilyen nagy álma ami megvalósult, amiokr 2018-ban el tudta vinni a szüleit repülővel külföldre. Gyönyörű, micsoda élményt adott, pedig a jegyek ott is hármuknak 100 euró alatti összeg voltak.
    * 16:51: Ha bárhova helyezhetne egy óriásplakátot és bármit írhatna rá, akkor a Nyugati térnél helyezné el és egyrészről az olvasára bíztatna, valamint az őszinteséggel kapcsolatban írna ki valamit, mert szerinte annyira jó lenne, ha 100%-osan őszintén tudnánk élni.
    * 17:56: Hogy néz ki Ági napjának első 60 perce, milyen rutinjai vannak? Egyből kávéval kezd, még úgy is, hogy tudja, nem lenne szabad éhgyomorra azt inni. Utána ha tud olvas, és készül a napjára.
    * 18:26: Emailezési-, és social media trükkjei. Nagyon rossz benne, éppen ezért tartja magát szerencsének, hogy a tízezer plusszos csoportjában szuper admin társai vannak, akik segítenek neki ebben. Másrészről digitális világ ide vagy oda, ő még sokmindent füzetbe jegyzetel, megvan, hogy mire milyen füzetet használ, például határidő naplót is.
    Nyomj egy feliratkozást (tényleg): www.youtube.com/c/psznt?sub_confirmation=1
    Podcast: bit.ly/psvillam
    Instagram: instagram.com/psznt

    Category :

    #szabados#aacute#gi#rtl#klub#hirad#oacute#✖️vill#mk#eacute#sek⚡️✖️sz#nt#p#ter

    0 Comments and 0 replies
arrow_drop_up