Hungary Ultras Corteo | Hungary vs Portugal 0-3 EURO2020 | Magyar Szurkolók Magyarország-Portugália

  • HUNGARY-PORTUGAL 0:3 CORTEO | EURO2020
    - Created By The Poor Stolen By The Rich T-Shirt : bit.ly/3gpRQ2O​​
    Hungary Fans Corteo & Fanmarsch Before a Game Hungary - Portugal 0:0 In EURO 2020 » Group F |
    // Így vonulnak a szurkolók a Puskás Arénához – élő közvetítés
    Magyarország–Portugália: elindult a szurkolói menet a Puskás Arénába, óriási a tömeg
    Szurkolói vonulás a Magyarország-Portugália labdarúgó mérkőzés előtt: elindult a menet
    Elindultak a szurkolók a Puskás Arénába a Hősök teréről az este hat órakor kezdődő magyar - portugál meccsre. Kövesse élőben az eseményeket a hvg.hu-val.
    Egy hónapig a labdarúgásról szól Európa: egy év csúszással a járvány miatt, valamelyest módosult körülmények között, de itt a 2020-as foci-Eb. Ráadásul annyira itt van, hogy négy meccset Budapesten játszanak, a torna 24 csapata között pedig ott van a magyar válogatott is. Kövesse az Eb minden pillanatát, hírét a hvg.hu cikksorozatával.
    // Eljött a nap: Magyarország hazai pályán játszhat az Eb-n – élő hírfolyam
    Két egymást követő Európa-bajnokságra jutott ki a csapat, most ráadásul a telt házas Puskás Arénában kezdődik a csoportkör. Az első ellenfél a címvédő Portugália.
    Köszönjük meg a finneknek. Az északi ország ugyanis egyenes ágon jutott ki a tavalyról idénre halasztott labdarúgó-Európa-bajnokságra, aminek köszönhetően a Nemzetek Ligáján keresztül pótselejtezhetett a magyar válogatott, a Bulgária elleni magabiztos győzelem, majd az Izland elleni emlékezetes fordítás pedig azt eredményezte, hogy egymás után másodszor lesz ott az Eb-mezőnyben. Ráadásul a három csoportmeccsből kettőt hazai pályán, a Puskás Arénában játszhat.
    A mezőnyből egyedül Magyarország vállalt telt házas mérkőzéseket, így kedden a portugálok, majd szombaton a franciák ellen is 67 ezren lesznek a stadionban. A harmadik meccset Münchenben játsszuk.
    Ebből is látszik, hogy bár ott vagyunk az Eb-n, a sorsolás abból a szempontból nem volt kegyes hozzánk, hogy ugyan sztárcsapatok ellen játszunk, de azért valóságos csoda lenne a pontszerzés is, nemhogy a továbbjutás. Tudnánk olyan csoportot mondani a mostani Eb-n, ahol reális esélyeink lennének a továbblépésre.
    A tornát rögtön a címvédő Portugália ellen kezdjük, ahol természetesen most is ott van Cristiano Ronaldo. 2016-ban is a csoportkörben találkozott a két csapat, akkor a portugáloknak háromszor kellett egyenlíteniük a pontszerzéshez. Azóta azonban sokkal erősebb lett a portugál válogatott.
    Eb 2020: a magyar szurkolók már elárasztották a Hősök terét – képek
    A magyar labdarúgó-válogatott kedd este kezdi meg szereplését az Európa-bajnokságon a portugálok elleni meccsel a Puskás Arénában. A magyar szurkolók egy része a Hősök terén gyűlt össze, hogy utána a stadionig vonuljon, s biztassa válogatottját.
    // Info About Match:
    Hungary Fans Corteo - Magyar Szurkolók EURO2020.
    Hungary - Portugal 0:3.
    EURO 2020 » Group F.
    Puskás Aréna (Budapest / Hungary).

    Category :

    #hungary#ultras#corteo#portugal#0#3#euro2020#magyar#szurkol#oacute#magyarorsz#aacute#portug#lia

    0 Comments and 0 replies
arrow_drop_up