Hungary fans in budapest at Euro2020 | Magyar Szurkolók Magyarország- Franciaország ( From stands )

  • HUNGARY-FRANCE CORTEO | EURO2020
    Hungary Fans Corteo & Fanmarsch With Banner (Brotherhood) Before a Game Hungary - France 0:0 In EURO 2020 » Group F.
    // Magyar-francia: Budapestről jelentkezünk:
    A magyar szurkolók lengyel barátainkat éltették a Dózsa György úton. A kifüggesztett drapérián a „Brotherhood” („Testvériség”, a szerk.) felirat áll.
    Magyar szurkolók indulnak a francia meccsre
    A franciákat homoszexuálisoknak, Szlovákiát egyszerűen csak ürüléknek nevezik szurkolói körökben. Elindult a magyar szurkolói menet a franciák elleni meccsre, még a franciák is a magyar szurkolókat videózták, Még a francia szurkolók is a magyarokat videózták a szombati Magyarország–Franciaország labdarúgó Európa-bajnoki mérkőzés előtt. A két rajongói tábor néhány tagja még közös fotót is vállalt.
    // ITT NÉZHETI ÉLŐBEN A MAGYAR SZURKOLÓK VONULÁSÁT A PUSKÁS ARÉNÁBA:
    A magyar válogatott szervezett szurkolói tábora, a Carpathian Brigade 12 órakor indult útnak a Hősök teréről a Puskás Arénába a világbajnok Franciaország elleni Eb-csoportmeccsre. A magyar rajongók hatalmas létszámban és elképesztő hangulatban vonulnak a stadionig, ami itt követhető nyomon. Óriási a hangulat! Már készülnek a magyar szurkolók a franciák elleni összecsapásra
    Délután háromkor ismét pályára lép a magyar válogatott. Ezúttal a franciák ellen bizonyíthatnak a mieink, a magyar szurkolók pedig már most hangolnak.

    Category :

    #hungary#fans#budapest#euro2020#magyar#szurkol#oacute#magyarorsz#aacute#franciaorsz#from#stands

    0 Comments and 0 replies
arrow_drop_up