50 perc Hupikék Törpikék • Az Óriások! • Hupikék Törpikék

  • Nézz meg több videót ► goo.gl/UIiZ4g
    Iratkozz fel itt ► goo.gl/Co3FOj
    A varázsszemüveg
    Ügyi egy pár színezett üvegű szemüveget ad Törpillának, melynek nagy szerepe van abban, hogy a szépség Hókuszpók csapdájába essen. Szerencsére egy éhes óriás érkezik látogatóba, és ő is felpróbálja a szemüveget. Hókuszpók ínycsiklandó falalttá változik a szemében, ő rögtön bele is akar kóstolni, úgyhogy Törpilla kereket oldhat.
    A varázstojás
    Hókuszpók mágikus tojása Aprajafalvában köt ki, ahol a hupikék nép butábbnál butább kívánságai hatalmas felfordulást okoznak. Törpapának túl kell járnia mind Hókuszpók mind Melák eszén, hogy a bájitala semlegesítse a tojás okozta károkat, és a törpség újra nyugodtan élhessen.
    A varázsbot
    Homnibusztól kölcsönkért recept segítségével Törpapa varázsbotot készít, amit Ügyifogyi elveszít az erdőben. Nem sokkal később Nagyszájú látogatóba érkezik, és mielőtt megenné az összes törpszamócát, Törpapa megtalálja a varázspálcát, és elkergeti az óriást.
    Sziamiaú csengettyűje
    Hókuszpók varázslatot tesz Azrael farkára erősített csengőre, amely elvezeti a macskát a törpökhöz. Törpapa túljár az eszén egy ellenvarázslattal, amely a varázslót az ízletes törpök helyett Nagyszájúhoz vezeti.
    r
    Látogasd meg weboldalunkat ► goo.gl/szB5Gh
    Ismerd meg a Hupikék Törpikéket ► goo.gl/86N6MK
    Játékok és szórakozás ► goo.gl/O7uvoS
    Instagram ► www.instagram.com/smurfs.official
    Köszönjük támogatásodat, hozzászólásaidat és videóink értékelését mindig örömmel vesszük!
    Hupikék Törpiké
    Ez a gyermekeknek szóló sorozat, kis kék lények, a Hupikék Törpikék kalandjait követi, akik békés falujukban élnek, és megpróbálnak túljárni a gonosz Hókuszpók eszén.

    Category :

    #50#perc#hupik#eacute#t#ouml#rpik#bull#az#oacute#ri#aacute#sok

    0 Comments and 0 replies
arrow_drop_up