Diadal (Igaz történet)

  • Ron Clark nyugodt életet él, miközben egy kisvárosban dolgozik tanárként. Clark azonban ennél nagyobb kihívásokra vágyik, ezért úgy dönt, tanári munkáját a Harlemben folytatja, ahol a gyerekek köztudottan nem az alapműveltség elsajátításával vannak leginkább elfoglalva. Sokkal inkább érdekli őket a gengszterkedés, a drogozás meg a bulizás. Szülei, kollégái hiába próbálják lebeszélni, ő hajthatatlan. Meg sem áll New Yorkig, ahol elvállalja azt az osztályt, amelyiknek a diákjai a legtöbb tanárt üldözték el az előző tanévben. Clark azonban be akarja bizonyítani, hogy odafigyeléssel és sok-sok türelemmel a legelvadultabb gyerekekből is jó tanulókat lehet faragni.
    Ez a csatorna a Lélekgyógyító Alapítvány ismeretterjesztő videó csatornája. Iparkodunk olyan igaz történeteken alapuló filmeket, valamint más hasznos és hiteles videókat megosztanunk itt, valamint a Facebook és Videa oldalunkon, ami segítheti az emberek személyiségének pozitív fejlődését, elgondolkodtató történeteivel hozzájárul a nélkülözhetetlen mélyebb önmegismeréshez.
    Az anyagokat folyamatosan töltjük fel, ezért, aki követi az említett oldalakat, rendszeresen jó és igaz történetekkel és hiteles információkkal találkozhat.
    Kapcsolatba léphettek/léphetnek velünk a facebook oldalunkon:
    Facebook oldalunk: www.facebook.com/lelekgyogyit...​
    A Videa csatornánk: videa.hu/tagok/lelekgyogyito-...​
    Honlapunk: lelekgyogyito.eu/

    Category :

    #diadal#igaz#ouml#rt#eacute#net

    0 Comments and 0 replies
arrow_drop_up