Dokumentumfilm: Hogyan működik a multiverzum

  • Az imént látott kolosszális dimenziók ellenére mindössze 500 millió fényév, vagy 1600 millió fényév egy labdarúgó a többdimenziós, több valóságot átfogó világegyetemben, amelynek élettartama 208 milliárd év. Mind a tágulás, mind az összehúzódás. Összesen 104 milliárd év tágulás, majd ugyanennyi idő alatt összehúzódás és újraindulás.
    Nem a világegyetem jön létre, hanem az idővonal, amely újra és újra, periodikusan forog. És mindez minden egyes párhuzamos valóságban újból és újból zajlik. Mindez elérhető a lelkek és tudatosságok számára, akik szabad akaratukból inkarnálódni akarnak, hogy örök életet éljenek ebben a csodálatos fizikai világegyetemben. Az örök élet azt jelenti, hogy megélem az univerzum 208 milliárd évét, hogy tanulhassak és élvezhessem. Ha egy 70 éves eldobható testben élek, az nem tanulás, hanem gúnyolódás.
    Folytassuk a világegyetemmel. Olyan, mint egy film, nem minden egyes vetítésnél lefilmezik, hanem egyszer lefilmezik, majd ezerszer levetítik. A fizikai világegyetem milliónyi reprodukciót hordoz minden egyes valósághoz, amely alkotja.
    A lényeg az, hogy mindent élvezzünk, tanuljunk és fejlődjünk, még akkor is, ha néhol ezt nem mondják ki, és a dolgok nem jól vannak megcsinálva. Ezek kivételek ebben az univerzumban, vagy olyan helyek, ahol illegális kreatív sémákat ültettek be, és rövid időn belül eltűnésre vannak ítélve.
    Most már sokkal feljebb megyünk a tér és az idő skáláján.
    A multiverzum végtelen, akár a hozzánk képest legkisebb, akár a hozzánk képest legnagyobb felé.
    Ezért mutatom be a magasabb galaktikus parancsnokság nevében a relativisztikus multiverzális digitális fizikát. Ez egy kiterjesztés a Földre, hogy megértsük, hogyan működik a valóság egyetemes és multiverzális szinten.
    A multiverzumban minden lény minden helyzete mérhető másokhoz képest, relatíve, de nincsenek abszolút távolságok, nincsenek abszolút referenciapontok. Így működik a végtelenség. Ha nem vagyunk tisztában egy adott relatív ponttól való távolsággal, akkor örökre elveszünk a végtelen multiverzumban.
    Ami a piramist illeti, az egy nagyon különleges test. Nemcsak arra szolgál, hogy kommunikáljon társainkkal az egész világegyetemben, hanem koncentrálja a tulajdonságokat, és rendkívül fontos magyarázatokat ad.
    A piramis alján a fizikai valóságunk áll. Ez egy alacsony felbontási szint. Az anyag nem sűrű, ahogy a misztikusok mondják. Ez a spirituális univerzum milliószor sűrűbb, mint a fizikai, és ez persze az anyagi életmódunkat tekintve ellentmondásos.
    Ebben az alacsony sűrűségben a sebességek nem haladják meg a fénysebességet, amiből sok van, mint látni fogjuk. Az alkotórészeinek is vannak méretei, mint például egy videó vagy számítógép képernyőjén megjelenő kép, vagy digitális videó.
    A multiverzum egy kvantumhologram módjára működik, vagyis az egész valóságot nullákból és egyesekből álló diszkrét számjegyekből kell felépíteni. A dualitás a multiverzum valósága, és így van jó és van rossz, ezek elkerülhetetlen elvek.
    Vannak fénylények és sötétséglények, és az egyensúly az egyes kvantumsűrűségek minden egyes példányának időtartamára fennmarad.
    Ahogy haladunk felfelé a piramisban, úgy van nagyobb sebesség, sűrűség, intelligencia, hierarchia, fejlődés és tudás.
    És ezzel egyidejűleg kisebb az alkotó kvantumok mérete, kisebb a rendszerek rendezetlensége, vagyis a növekvő szintropia. Vagy más szóval csökkenő entrópia és bizonytalanság a piramisban lejjebb lévő eseményekkel szemben.

    Category :

    #dokumentumfilm#hogyan#ű#ouml#dik#multiverzum

    0 Comments and 0 replies
arrow_drop_up