A Bucsecs hegység titka (képes, hangoskönyv)

  • A felfedezés történetének rövid összefoglalása
    Az amerikaiak modern kém műholdak segítségével, amelyek képesek még a föld felszínének felderítésére is, furcsa üregeket fedeztek fel a Bucsecs-hegységben 2002-ben. Közelebbi vizsgálat azt mutatta, hogy ezeken a helyeken van egy hatalmas, mesterségesen létrehozott félgömb alakú csarnok - amelynek átmérője 100 méter, magassága pedig 30 méter. Belépőalagút vezet a csarnokhoz, amely a hegy belsejében kezdődik, körülbelül 60 méterre van a föld felszínétől, és mesterséges energiagátlóval ellátott "lezárt" bejárattal rendelkezik. Három nagyon hosszú földalatti alagút vezet a csarnokból.
    És hogy nemcsak a folyosó, amely furcsán cikk-cakkba vezet a csarnokba, hanem maga a csarnok is ötletes fizikai és energiavédelmi eszközökkel van felszerelve. Az amerikaiak még a fejlett fúrástechnika mellett sem tudták áttörni a védőköpenyt és az energiagátat. Több férfi tisztázatlan körülmények között meghalt ezekben a kísérletekben. Az alagút és a csarnok bejáratát csak nem fizikai eszközök alkalmazásával nyitották meg. A csarnokban aztán a tudósok nagyon fejlett technikai eszközöket találtak, amelyek messze meghaladják a jelenlegi képességeinket.
    A felfedezés történetének rövid összefoglalása
    A teremben egyebek mellett különféle tudományterületekről lehetett holografikus (3D) filmeket nézni, amelyek óriási módon hozzájárulhatnak ismereteink bővüléséhez. Az egyik holografikus vetítési program az emberiség eddig titkos történetével foglalkozik, miközben kiderül, hogy hivatalos történelmünk nyilvánvalóan manipulált és nagyrészt hamis.
    Az amerikaiak és a román hatóságok közötti hosszú és olykor nagyon érzelmes tárgyalások után, amelyeken később a Vatikán is részt vett, számos megállapodást kötöttek. Meg kell jegyezni, hogy minden az amerikaiak hatalmas nyomására történt, és a román fél végül kénytelen volt titokban tartani a felfedezést.
    Az épület felmérésének néhány résztvevőjének azonban névtelenül és korlátozott mértékben sikerült információkat továbbítania a nyilvánosság számára. A rendelkezésünkre álló ismeretek egy román bennfentestől származnak, aki számos nagyon érdekes könyvet is írt, angol nyelvre lefordítva.
    Különös látogatás a Bilderberg-csoport egyik befolyásos tagjának
    2003. május végén Caesar Bradot fölnöke, Obade tábornok felhívta, és elmondta neki, hogy külföldről érkező magas rangú személy szeretne találkozni vele. Caesar nagyon meglepődött, hogy bárki, nemhogy idegen, egyáltalán hozzáférhetett hozzá. A Zero osztály (DZ) technikai igazgatója volt, amely a román titkosszolgálat (SRI) legtitkosabb egysége, amelyről csak néhány ember tudott. A DZ megalapította Nicolae Ceaușescut, és a nagyon jó felszerelésekről is gondoskodott. Ez egy kis csoport volt, amelynek feladata az ország minden megmagyarázhatatlan eseményének kutatása volt. Az osztály foglalkozott a parapszichológiai témákkal és az ebből fakadó információszerzési lehetőségekkel is.
    Különleges eljárások új alkalmazottak felvételére és Különös látogatás a Bilderberg-csoport egyik befolyásos tagjától képzési programok.
    Caesar Brad születése óta rendkívüli események miatt születése óta a DZ osztályának felügyelete alatt áll. 10 éves korában speciális képzési programba került, amelyben transzcendentális képességeit elmélyítették és tovább fejlesztették. Egy kínai orvos gondozására bízták, akinek irányításával magas lelki szintet ért el és integrált személyiséggé fejlődött. Röviddel ezután fontos feladatokat kapott. (Az „Erdélyi napkelte” című könyv teljes része Caesar lenyűgöző fejlődésével foglalkozik, beleértve szokatlan születését is.)
    Az egyetlen dolog, amit Caesar megtudott a felettesével folytatott telefonbeszélgetésből, az volt, hogy a látogató valaki a felsőbb olasz nemességhez tartozott, és aki szintén a szabadkőműves páholy kiemelkedő tagja volt. Ugyanakkor románul beszél, és jól ismeri a romániai helyzetet, amelyre erős pénzügyi befolyása is van.
    Rögtön megérezte, hogy a látogató képes nyomást gyakorolni és erősen befolyásolni tudja. Ugyanakkor azt is észrevette, hogy az idegent furcsa sötét felhő veszi körül, kellemetlen sugárzással, amely elhomályosítja valódi szándékait. Caesar mély meditációval gondosan felkészült a találkozóra.
    A magas rangú jövevényt az SRI helikopter szállította a találkozó helyére. Szelektíven öltözött, magabiztosan arrogáns volt, és azt a benyomást keltette, mintha megszokta volna a parancs kiadását. Signore Massini néven mutatkozott be, és egyenesen a lényegre ment. Szokatlan módon nyíltan elmondta Caesarnak, hogy ő az egyik legfontosabb szabadkőműves páholy nagymestere Európában, és a Bilderberg-csoport vezetéséhez tartozik.
    Massini elmondta neki, hogy kétféle ember létezik: az egyik bizonyos tehetségekkel és erős személyiséggel rendelkezik, a másik pedig többségük manipulált és ellenőrzött. A Legfelsőbb Rend képviselőjeként jön.
    Kapcsolódó régebbi videó a Bucsecsi hegységről: www.youtube.com/watch?v=R-lPR...
    Az óriások a Nefilimek voltak, a "bukott angyalok"

    Category : 02 Online filmek

    #a#bucsecs#hegys#eacute#titka#pes#hangosk#ouml#nyv

    0 Comments and 0 replies
arrow_drop_up