"A szemgolyó gyilkos" Charles Frederick Albright Sorozatgyilkos #DjFlyYTchannel1

  • Charles Frederick Albright (1933 Augusztus 10 - 2020 Augusztus 22), más néven a szemgolyó gyilkos, volt amerikai sorozatgyilkos.
    A Texasi Amarillóban született Albrightot egy árvaházból fogadta örökbe Delle és Fred Albright.
    Amikor tinédzserként megkapta első fegyverét, kis állatokat ölt vele. Az édesanyja segített neki megtömni őket, hogy taxidermistává váljon.
    13 évesen már kis tolvaj volt, és letartóztatták súlyos testi sértés miatt .
    15 évesen elvégezte a középiskolát, és beiratkozott a North Texas Egyetemre. Érdeklődését fejezte ki az orvosi és sebészképzés iránt, de ezt a képzést nem tudta befejezni.
    16 éves korában a rendőrök elkapták némi ellopott aprópénzzel, valamint két pisztollyal és egy puskával. Egy évet töltött börtönben.
    Miután kiszabadult a börtönből, az Arkansas State Teachers College-ba járt, és orvosi előtti tanulmányokat végzett. Miután lopott tárgyakat találtak nála, kizárták a főiskoláról, de nem indult eljárás ellene.
    Látszólag nem volt zavarban, hamisított egy diplomát. Iratokat lopott és aláírásokat hamisított, így fiktív alap- és mesterdiplomát adott magának. Folytatta a csekk-hamisítást. Ezen a megtévesztésért kapták el, amikor egy középiskolában tanított, és próbaidőre helyezték.
    Amikor több száz dollár értékű árut lopott el egy vasboltból, ekkor két év börtönbüntetést kapott, melyből kevesebb mint hat hónap után szabadult.
    1981-ben, amikor meglátogatta néhány barátját, szexuálisan molesztálta 14 éves lányukat. Ellene eljárás indult, bűnösnek vallotta magát, és próbaidőt kapott . Később azt állította, hogy ártatlan, de bűnösnek vallotta magát, hogy elkerülje a "szóváltást".
    1984-ben jelentkezett az amerikai cserkészek vezetőjének, de elutasították.
    Az első áldozata a 33 éves Mary Lou Pratt, egy jól ismert kaukázusi prostituált Dallas Oak Cliff negyedében akit 1990. december 13. holtan találtak, csak pólót és melltartót viselt. Egy 44-es kaliberű fegyverrel tarkón lőtték , és súlyosan meg is verték. Az orvosszakértő arról számolt be, hogy a gyilkos mindkét szemét műtéti pontossággal eltávolította, és láthatóan magával vitte.
    Későbbi áldozatai:
    1991. február 10.
    A 27 éves Susan Beth Petersont, egy kaukázusi prostituált.
    1991. március 10.
    Shirley Williams, egy afro-amerikai prostituált.
    1991. március 23-án Albrightot letartóztatták, és háromrendbeli gyilkossággal vádolják. Pere 1991. december 13-án kezdődött. A bizonyítékok többnyire közvetettek voltak. A Williams-gyilkosság helyszínén talált hajszálak megegyeztek Albright hajával.
    1991. december 18-án az esküdtszék tanácskozott, és csak Shirley Williams meggyilkolásában találta bűnösnek.
    Bebörtönzése közben Albright 2020 szeptemberében a Texasi Lubbockban található Nyugat-Texasi Regionális Orvosi Intézetben halt meg.
    Forrás: Wikipédia
    My web: dj-fly.lapunk.hu

    Category :

    #quot#a#szemgoly#oacute#gyilkos#charles#frederick#albright#sorozatgyilkos#djflyytchannel1

    0 Comments and 0 replies
arrow_drop_up