Márki-Zay Péter a Fülkében: Nem biztos, hogy nincs szükség az ellenzéki pártokra a tüntetéseken

 • Lehet, hogy fél éven belül belebukott volna egy ellenzéki kormány a válságba – erről is mesélt Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester és korábbi miniszterelnök-jelölt a hvg.hu közéleti podcastja, a Fülke legfrissebb adásában. A Mindenki Magyarországa Mozgalom alapítóelnöke szerint ahogy 2006-ban Gyurcsány Ferenc az őszödi beszéddel, úgy a katatörvénnyel és a rezsicsökkentés átírásával Orbán Viktor is beismerte, hogy hazudtak – bár ő nem olyan amatőr, hogy ezt szó szerint el is mondja.
  De milyen alapon állt a katatörvény elleni tüntetéshullám élére szombaton az összellenzéki bukás arcaként? Mit tehetnek a mostani politikai-gazdasági válságban az ellenzéki pártok? Megbukott-e az összefogás, és lesz-e még Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelölt Magyarországon?
  Ezekről beszélgetett a hódmezővásárhelyi politikussal Gyükeri Mercédesz és Nagy Iván László a Fülke legfrissebb adásában, amely ezúttal videóformátumban és podcastként is elérhető, így SoundCloud-, Spotify- és Apple Music-csatornánk mellett a YouTube-on is megtekinthető.

  Category : 01 online

  #m#aacute#rki#zay#p#eacute#ter#f#uuml#lk#ben#nem#biztos#hogy#nincs#sz#ks#az#ellenz#ki#rtokra#ntet#seken

  0 Comments and 0 replies
arrow_drop_up