A Piramisok, ahogyan még nem láttad! [Dokumentumfilm]

  • A legnagyobb egyiptomi piramisban nem találtak semmilyen kincset, ami alapján az egyiptológusok arra a következtetésre jutottak, hogy kell még lennie eddig felfedezetlen kamrának, vag kamráknak a piramis belsejében. Pár évvel ezelőtt nemzetközi tudósokból álló csoport a lehetetlenre vállalkozott: a müográfia segítségével átvilágították a Kheopsz piramist és meglepő eredményre jutottak. A film a laikusok számára is érthetően és izgalmasan ismerteti a kozmikus sugárzással dolgozó müográfia lényegét és a tudományos vizsgálat eredményét...
    A History Hunter a főcímeken túlmutató információkat nyújt. Nézzen magas színvonalú dokumentumfilmeket több műsorszolgáltatóktól és nemzetközi produkciós vállalatoktól. Találkozzon érdekes emberekkel, utazzon el távoli országokba, nézzen utána a mindennapi élet bonyolultságának, és mélyebben ismerje meg az aktuális eseményeket és a globális eseményeket. Iratkozz fel és fedezd fel a körülötted lévő világot az összes nemzetközi műsorszolgáltató, a History Hunter (HH) dokumentumfilmjével.
    Szeretnék egy kis segítséget kérni. Neked csupán egy pár kattintásos kis szívesség, nekem viszont hatalmas segítség. Kérlek, iratkozz fel a Youtube csatornámra!
    #Piramis #Dokumentumfilm #Történet

    Category :

    #a#piramisok#ahogyan#eacute#nem#aacute#ttad#dokumentumfilm

    0 Comments and 0 replies
arrow_drop_up