Az elveszett Japán csatahajó [Dokumentumfilm]

  • 1944. október 24.: Megkezdődik a II. világháború legnagyobb tengeri ütközete a Fülöp-szigeteki Leyte-öbölben. A tét a japánok számára hatalmas: ha győznek, még megfordíthatják a háború menetét, és megállíthatják az amerikaiak előrenyomulását. Céljuk eléréséhez van egy titkos eszközük: a Muszasi nevű hadihajó, melynél nagyobbat még soha senki nem épített, és amelyet elsüllyeszthetetlennek tartanak. A Muszasit az első nagyobb csatában mégis az óceán fenekére küldi az ellenség, így máig csak találgatja a világ: miként veszhetett oda ilyen gyorsan a sérthetetlennek vélt hadihajó? Az izgalmas filmben japán és amerikai kutatók közösen igyekeznek választ találni a kérdésre...
    Forrás: National Geographic HD
    A History Hunter a főcímeken túlmutató információkat nyújt. Nézzen magas színvonalú dokumentumfilmeket több műsorszolgáltatóktól és nemzetközi produkciós vállalatoktól. Találkozzon érdekes emberekkel, utazzon el távoli országokba, nézzen utána a mindennapi élet bonyolultságának, és mélyebben ismerje meg az aktuális eseményeket és a globális eseményeket. Iratkozz fel és fedezd fel a körülötted lévő világot az összes nemzetközi műsorszolgáltató, a History Hunter (HH) dokumentumfilmjével.
    Szeretnék egy kis segítséget kérni. Neked csupán egy pár kattintásos kis szívesség, nekem viszont hatalmas segítség. Kérlek, iratkozz fel a Youtube csatornámra!
    Köszönöm, ha feliratkozol és elhozod nekem a napocskát!
    #Japán #Csatahajó #Háború

    Category :

    #az#elveszett#jap#aacute#csatahaj#oacute#dokumentumfilm

    0 Comments and 0 replies
arrow_drop_up