Pearl Harbour - A hősök napja [Dokumentumfilm]

  • Dokumentumfilmünkből megtudhatjuk, miként változtatta meg Pearl Harbor a történelem menetét: mintegy 75 évre kihatott Amerika hadviselésére, és hősöket faragott az átlagemberekből. 1941. december 7-én reggel a brit csapatok még sebzetten, megtörten és támasz nélkül néztek szembe Németországgal. Alig két órával később Pearl Harbor megtámadása rákényszerítette az Egyesült Államokat is, hogy kivegye a részét a háborúból. Nagy-Britannia megmenekült.
    A History Hunter a főcímeken túlmutató információkat nyújt. Nézzen magas színvonalú dokumentumfilmeket több műsorszolgáltatóktól és nemzetközi produkciós vállalatoktól. Találkozzon érdekes emberekkel, utazzon el távoli országokba, nézzen utána a mindennapi élet bonyolultságának, és mélyebben ismerje meg az aktuális eseményeket és a globális eseményeket. Iratkozz fel és fedezd fel a körülötted lévő világot az összes nemzetközi műsorszolgáltató, a History Hunter (HH) dokumentumfilmjével.
    Szeretnék egy kis segítséget kérni. Neked csupán egy pár kattintásos kis szívesség, nekem viszont hatalmas segítség. Kérlek, iratkozz fel a Youtube csatornámra!
    Segíts te is, hogy együtt sikerüljön a legnagyobb magyar dokumentumfilm csatornát megvalósitani!
    #Dokumentumfilm #Dokumentumfilmek #PearlHarbour

    Category :

    #pearl#harbour#a#ő#ouml#napja#dokumentumfilm

    0 Comments and 0 replies
arrow_drop_up