12 JEL, HOGY A KARÁCSONY MEGSZÁLLOTTJA VAGY!

  • Nem tudod mivel lepd meg valamelyik családtagod vagy barátod? Fejtörést okoz a karácsonyi ajándék? Tudjuk a megoldást! Kattins ide: bit.ly/2P4VX4K
    Válaszd a Konzolvilág Ajándékkártyát, amely tetszőleges összeggel feltölthető, és egyedi csomagolásának köszönhetően ideális ajándék lehet mindenki számára. A megajándékozott így egy Konzolvilág Mastercard kártyával gazdagodik, annak minden előnyével:
    országszerte bárhol használható bankkártya, amely nem igényel banki szerződéskötést és ingyenesen igényelhető
    bármikor feltölthető, és egyszerűen kezelhető
    ráadásul exkluzív kedvezményekre is jogosít.
    Érdekel? Kattins ide: bit.ly/2P4VX4K
    Ráadásul ha most regisztrálod a kártyádat, akkor többek között két kupont is szerzel vele. Egyrészt ajándék mozijegyet kapsz, amit bármelyik Cinema City-ben, bármelyik filmre beválthatsz. Ezen kívül egy 1500 Ft kedvezményt nyújtó kupon kód birtokosa is leszel, amelyet bármikor levásárolhatsz a Konzolvilág üzleteiben vagy online.
    Konzolvilág Mastercard kártyádat regisztrálhatod a konzolvilag.dipocket.org/ oldalon, vagy mobiltelefonodon, a PlayIT Card alkalmazásban. A regisztrációt követően ebben az alkalmazásban találod az akciós kuponjaidat is!
    Ne feledd! A Konzolvilág Mastercard mostantól Ajándékkártya formában is elérhető, és regisztráció után teljes körűen használhatod országszerte. További információ és az aktuális, exkluzív kedvezmények megtekinthetők a www.konzolvilag.hu/konzolvilag-mastercard oldalon.

    Category :

    #12#jel#hogy#a#kar#aacute#csony#megsz#llottja#vagy

    0 Comments and 0 replies
arrow_drop_up